Notes de premsa

L’alcalde de Reus rep el Comitè Organitzador del 25è Congrés de la Societat Espanyola d’Arteriosclerosis

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

L'alcalde de Reus amb els membres del Comitè Organitzador del 25è Congrés de la Societat Espanyola d'Arteriosclerosis.

alde de Reus, Carles Pellicer, acompanyat de la 2a tinent d’alcalde, Teresa Gomis, van rebre el dimarts el Comitè Organitzador del 25è Congrés de la Societat Espanyola d’Arteriosclerosis, que tindrà lloc a Reus els dies 6, 7 i 8 de juny a firaReus.

Aquesta societat té l’objectiu de lluitar contra malalties cardiovasculars i els seus factors de risc. Enguany celebren el seu 25è Congrés, i han decidit realitzar-lo a Reus, ja que la primera edició d’aquest Congrés també es va portar a terme a la capital del Baix Camp.

Per aquest motiu, el Comitè Organitzador, liderat pel seu president Lluís Masana, va voler presentar personalment l’esdeveniment a l’alcalde i la 2a tinent d’alcalde.

L'alcalde de Reus amb els membres del Comitè Organitzador del 25è Congrés de la Societat Espanyola d'Arteriosclerosis.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.