Notes de premsa

La 8a edició del Mercat Solidari de Tardor

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 27/10/2003

dissabte 25 d'octubre, de les 10:00 h fins a les 20:00 h, a la plaça del Mercadal, es farà la 8a edició del Mercat Solidari de Tardor. Aquesta edició té com a objectiu recaptar fons per ajudar a dos menjadors comunitaris, ""Campana de Palo"" i ""Hogar Noel"", a Bahía Blanca, ciutat argentina agermanada amb Reus l'any 1994.

A les 18:30 h, visitarà el Mercat Solidari el cònsol general de l'Argentina a Barcelona, acompanyat del director acadèmic de l'Escuela del Consejo de la Magistratura del Poder Judicial de la Nación. La regidora de Solidaritat i Cooperació, M. Teresa Vallverdú, acompanyarà la delegació argentina i atendrà els mitjans de comunicació interessats.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.