Notes de premsa

La benvinguda als infants sahrauís que participen a les colònies d'estiu

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 8/07/2003

y més, l'Associació Catalana d'Amics del Poble Sahrauí (ACAPS), entitat membre del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació, ha organitzat les colònies d'estiu per a infants sahrauís.

Demà dimecres, 9 de juliol, a les 18:00 h, es farà un berenar de benvinguda als infants que passaran l'estiu a Reus. També hi participaran les famílies acollidores i els nens i nenes que passen l'estiu amb famílies de Mont-roig. L'activitat es farà al Cenre Cívic Ponent i comptarà amb la presència de la regidora de Solidaritat i Cooperació, Teresa Vallverdú.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.