Notes de premsa

La Biblioteca Central Xavier Amorós posa en marxa el programa On-Off per a estudiants

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 15/05/2019
Foto del jardí de la biblioteca

La Biblioteca Central Xavier Amorós ha posat en marxa aquesta setmana i fins el 16 de juny el programa On-Off, amb una oferta especialment dirigida als estudiants que combina elements per estar en concentració i silenci (mode On) amb elements per fer un descans (mode Off).

  • Mode on: Per primera vegada, la Biblioteca Central Xavier Amorós ofereix préstec de tauletes, adquirides amb el suport del Servei de Tecnologies de la Informació de l'Ajuntament, per a ús personal dins el recinte de la biblioteca. L'oferta se suma a l'accés a la informació digital que l'equipament dona a partir de la xarxa wifi municipal i amb la utilització d'ordinadors d'ús personal reservable. Aquests dies, l’equipament té especial cura en la preservació del silenci, que es combina amb l'ús de la sala per a treballs en grup. La biblioteca facilita accés a informació bibliogràfica a partir dels fons propis, d'altres biblioteques del Sistema de Lectura Pública a través del préstec interbibliotecari i d'altres institucions a partir de convenis.
  • Mode Off: La Biblioteca ha preparat el jardí de l'equipament municipal per al relax i facilitar el contacte dels usuaris amb l'aire lliure, per estirar les cames, prendre un cafè, fer una estona de conversa o sortir a llegir. A l’oferta s’hi suma l'ampliació de les màquines de vending, i els dijous, la instal·lació d’un food truck per poder degustar creps. Finalment, i en col·laboració amb el Casal de Joves la Palma, cada setmana hi haurà activitats de difusió de serveis i recursos del casal.
Foto del jardí de la biblioteca
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.