Notes de premsa

La Caminada Popular per l’Alzheimer-Fundació Rosa M. Vivar, aquest diumenge 19 de setembre

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 14/09/2021
Caminada Popular per l’Alzheimer-Fundació Rosa M. Vivar

La regidoria d’Esports i Reus Esport i Lleure, amb la col·laboració de Tretzesports, organitzen la Caminada Popular per l’Alzheimer-Fundació Rosa M. Vivar. Serà aquest diumenge, 19 de setembre, en format presencial. La cursa coincideix amb la mort aquest dilluns, 13 de setmebre de Rosa M. Vivar, fundadora de l'entitat que porta el seu nom

La sortida serà a les 9:30 davant les instal·lacions del Centre Terapèutic per a l’Alzheimer i la Unitat de la Memòria (avinguda d’Antoni Planàs i Marca, 13) promogudes per la Fundació Rosa M. Vivar. La caminada recorrerà el camí dels Morts i farà el tomb a l’Urbanització Aigüesverds. Hi haurà dos recorreguts: un llarg, d’11,8 km; i un de curt de 4,4km.

Les inscripcions són gratuïtes i qui vulgui por apuntar-se a través de l’enllaç que trobarà a la web www.reusesport.cat.

Margarita Oliva, presidenta de la fundació afirma: "Agraïm a l’Ajuntament de Reus i Reus Esport l’oportunitat de visibilitzar el Centre Terapèutic a un públic tan ampli de la Ciutat i del seu entorn. És un recurs excel·lent i especialitzat per al tractament i benestar de totes aquelles persones que pateixen la malaltia de l’Alzheimer i dona una solució a les seves famílies per tal que puguin continuar amb les seves vides.Amb aquesta caminada es torna al format presencial. Encara que la sortida serà conjunta a una zona exterior i en esplai ampli, recordeu prendre les mesures de seguretat necessàries en tot moment, mantenint les distàncies de seguretat i utilitzant la mascareta, si s’escau.

La programació de caminades que oprganitza Reus Esport i Lleure preveu dues sortides més al novembre i al desembre.

Caminada Popular per l’Alzheimer-Fundació Rosa M. Vivar

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.