Notes de premsa

La celebració del Dia sense cotxes

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 22/09/2003

cicletada que es va organitzar ahir diumenge amb motiu del Dia sense cotxes va aplegar prop de dos centenars de persones, que van fer el recorregut festiu per la zona sud de Reus, amb sortida i arribada al Parc del Ferrocarril, situat al costat del Santuari de Misericòrdia.

El gruix dels participants en la bicicletada va ser gent jove, tot i que s'hi va poder veure gent de totes les edats. El ciclista més gran tenia 77 anys, mentre que el participant més jove va ser un infant de 18 mesos que va fer el recorregut en la bicicleta de la seva mare.
Durant el dia d'avui, alguns ciutadans han optat per fer ús de la bicicleta com a mitjà de transport, com s'ha pogut observar pels carrers del centre. L'autobús no ha experimentat un augment significatiu en el nombre de viatgers, que ha estat l'habitual d'un dilluns, tot i que aquells que avui han utilitzat els autobusos de Reus Transport han obtingut un bitllet de franc per un altre dia.
A les 10:00 h ha obert les portes, a la plaça de Prim, una parada promocional del biodièsel, un combustible elaborat amb olis vegetals nous o reciclats, 100% biodegradable, apte per al consum de tots els vehicles dièsel. Durant el matí, una trentena de persones s'hi han apropat per informar-se'n.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.