Notes de premsa

La cloenda de les activitats dels centres cívics municipals

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 16/06/2003

Durant tota aquesta setmana, fins al 20 de juny, els centres cívics municipals realitzen la cloenda de les activitats del curs 2002/03.

Per aquest motiu, a cada centre cívic es podran visitar les exposicions que mostren el resultat de tot allò que s'ha treballat durant el curs i els ciutadans i ciutadanes de Reus podran conèixer les activitats que s'hi realitzen, a través de les jornades de portes obertes. Els usuaris dels centres cívics tenen l'opció d'apuntar-se a una excursió el pròxim dimecres, 18 de juny, a l'espai natural de Sant Miquel del Fai, que inclou la visita a la Plaça de l'Abadia, l'entorn del Monestir, Església de Sant Miquel, la Cova de Sant Miquel i els salts d'aigua.
A més, el programa de cloenda ofereix tardes infantils per als més petits, a cada centre cívic, amb jocs, contes i teatre. Finalment, Isabel Crego, presidenta de les puntaires de Catalunya, pronunciarà una conferència sobre les puntes de coixí.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.