Notes de premsa

La conferència sobre «Els organismes internacionals i la Cort Penal Internacional», a l’Arxiu Històric Municipal

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 27/04/2004

dimecres, 28 d’abril, a les 19:00 h, Eduard Ibàñez, director de Justícia i Pau, pronunciarà la conferència «Els organismes internacionals i la Cort Penal Internacional», a l’Arxiu Històric Municipal.

La conferència, organitzada per la regidoria de Solidaritat i Cooperació, aprofundirà en la composició i el funcionament del Fons Monetari Internacional, el Banc Mundial, l’Organització Mundial del Comerç i l’Organització de les Nacions Unides. En relació a la Cort Penal Internacional, Ibàñez explicarà què és i com va sorgir, les seves funcions i limitacions, els crims internacionals i l’estat actual de la cort penal.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.