Notes de premsa

La constitució de la Comissió Especial sobre Polítiques d’Immigració

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 28/04/2004

dijous, 29 d’abril, a les 12:00 h, a l’Ajuntament de Reus, es constituirà la Comissió Especial sobre Polítiques d’Immigració, formada per l’alcalde, els cinc portaveus municipals i pel tinent d’alcalde de Benestar.

L’ordre del dia preveu, en primer terme, la constitució de la comissió i a continuació, la lectura de l’informe de presidència.
La funció de la comissió és la de fer el seguiment de les polítiques d'immigració i de l'emplaçament de l'oratori del col·lectiu islàmic de Reus i el Baix Camp, ubicat al polígon Dyna.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.