Notes de premsa

La consulta del cens electoral per a les pròximes eleccions europees

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 26/09/2003

A partir del pròxim dilluns, 29 de setembre, fins al 6 d'octubre, ambdós inclosos, estaran a exposició pública les llistes provisionals del cens electoral per tal que tothom pugui comprovar si les seves dades consten correctament al cens que permetrà als electors votar amb normalitat en les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya del 16 de novembre.

Les llistes electorals estaran exposades a les dependències municipals de la plaça del Mercadal n. 3 (antic Banc de Santander). En cas que algú detecti alguna errada a les llistes podrà adreçar-se a la mateixa oficina per tal que s'esmeni l'error i, des de la mateixa oficina, es tramitarà la reclamació al cens per a la seva modificació a les llistes definitives.
Horari de consulta
L'oficina estarà oberta diàriament (dissabte i diumenge inclosos) , de 9:00 h a 21:00 h. A més a més, les persones interessades poden consultar a través de la pàgina web www.reus.net si les seves dades figuren al cens electoral. Introduint el DNI, el nom i els cognoms, se'ls confirmarà si consten al cens i el col·legi electoral, el districte, la secció i la mesa on poden anar a votar.
Les dades també es poden consultar a través dels Centres Cívics i el telèfon d'informació 24 h, 010 ó 901 112 113, si es truca des d'un mòbil o des de fora de Reus.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.