Notes de premsa

La convocatòria de 5 minuts de silenci per rebutjar la violència domèstica

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 1/03/2004

dilluns, 1 de març, a les 12:00 h, l’Ajuntament de Reus convoca una concentració silenciosa de 5 minuts a la plaça del Mercadal en resposta els dos nous casos de violència domèstica amb resultat de mort, que s’han produït a les darreres hores.

El ple celebrat el 29 de gener passat va aprovar convocar una concentració d’aquest tipus cada cop que es produís una agressió de violència domèstica amb resultat de mort.
Aquest cap de setmana s’han conegut les morts d’una dona de 90 anys a Madrid per la qual s’ha detingut el seu nét com a principal sospitós i la mort d’una dona de 27 anys a Móstoles que va rebre diverses ganivetades presumptament a mans del seu marit.
La concentració es proposa amb l’objectiu de manifestar el rebuig de la ciutat a aquesta mena d’actuacions contràries als drets humans.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.