Notes de premsa

La convocatòria de 5 minuts de silenci per rebutjar la violència domèstica

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 26/06/2006

Aquest dilluns, 26 de juny, l’Ajuntament de Reus convoca, a les 12:00 h, una concentració silenciosa de 5 minuts a la plaça del Mercadal en resposta als nous casos de violència domèstica amb resultat de mort que s’han produït en el darrer mes.

El ple de l’Ajuntament de Reus, celebrat el 24 de febrer de 2006, va aprovar a proposta del Consell Municipal de les Dones que es convocarà una concentració de 5 minuts de silenci l’últim dilluns de cada mes, sempre que en el mes en curs hi hagi hagut alguna mort per violència de gènere.
La concentració es proposa amb l’objectiu de manifestar el rebuig de la ciutat a aquesta mena d’actuacions contràries als drets humans.
Durant el mes de juny han mort dues dones a causa de la violència domèstica a Còrdova i a Múrcia.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.