Notes de premsa

La Diada castellera del 5 d'octubre

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 1/10/2003

a sabeu, el pròxim diumenge, 5 d'octubre, a les 11:00 h comença la sisena edició de la Diada Castellera del Mercadal amb la presència de les colles Minyons de Terrassa, Xiquets de Reus, Castellers de Vilafranca, Colla Vella dels Xiquets de Valls i Colla Joves Xiquets de Valls.

Per poder atendre les necessitats específiques dels diversos mitjans de comunicació, caldria que confirmessiu entre avui i demà la vostra assistència i les necessistats tècniques o d'espai del vostre mitjà, al mail [email protected].

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.