Notes de premsa

La façana del Gaudí Centre s'il·luminarà per a la conscienciació de les persones amb discapacitat i contra la SIDA

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 29/11/2019
Façana taronja
Façana vermella

La façana del Gaudí Centre s'il·luminarà de manera especial durant el cap de setmana per tal de conscienciar a la ciutadania de diferents campanyes. Per un costat, el dissabte dia 30 de novembre serà de color taronja amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i ho farà per a l'acte institucional que se celebrarà a Reus, malgrat que aquesta jornada es commemora anualment el dia 3 de desembre, tal i com ho va instaurar les Nacions Unides. 

La celebració vol sensibilitzar l’opinió pública sobre els temes relacionats amb la discapacitat i promoure la presa de consciència pel que fa als beneficis que generaria la integració de les persones amb discapacitat en tots els aspectes de la vida política, social, econòmica i cultural. Aquest dia se celebra des de 1992, just després que s’acabés el Decenni de les Nacions Unides per a les Persones amb Discapacitat (1983-1992).

D'altra banda, el diumenge dia 1 de desembre i també l'endemà dilluns 2 de desembre la façana del Gaudí Centre s'il·luminarà de color vermell amb motiu del Dia Mundial de la Sida, per fomentar la conscienciació en relació amb la malaltia i ser-ne solidaris. 

El dia permet donar a conèixer la situació i impulsar avenços per prevenir i tractar la infecció en tots els països, especialment amb aquells que tenen més afectació. Aquesta data se celebra des de l’any 1988.

El síndrome de la immunodeficiència adquirida és una malaltia infecciosa, que pot ser causada per un o més virus. Aquests alteren la immunitat cel·lular, afavorint la instauració d’altres infeccions i de malalties greus. L’agent que ho causa és el virus de la immunodeficiència humana, el VIH.

Il·luminar la façana del Gaudí Centre

Aquest hivern passat es va realitzar un canvi en la il·luminació de la façana del Gaudí Centre amb un nou sistema d'enllumenat led que permet oferir un gran ventall de gammes cromàtiques, tant a nivell de colors, com d'intensitat i freqüència del canvi de tonalitats.

Aquesta versatilitat en la il·luminació permet identificar l'edifici en dies concrets, com a mostra de solidaritat en esdeveniments, jornades i campanyes determinades.

 

Façana taronja
Façana vermella
Fitxers relacionats:
Tipus de fitxer Façana taronja 10739.9 KB
Tipus de fitxer Façana vermella 11385.8 KB

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.