Notes de premsa

La festa final de les activitats dels Centres Cívics

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 15/06/2005

Divendres, 17 de juny, a les 18:30 h, comença, al Centre Cívic Migjorn (c/Astorga, 22), la festa de cloenda de les activitats dels Centres Cívics.

La festa s’obre amb una actuació del grup infantil Titoritaina, i amb un berenar amb coca i xocolata. Continua amb una batucada amb el grup Taberssió, una actuació de malabars i un refrigeri per als assistents.
Dissabte, 18 de juny, hi haurà una celebració conjunta de fi de curs a la qual estan convidades totes les persones que han participat en les activitats dels Centres Cívics i de Reus Esport i Lleure.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.