Notes de premsa

La Festa Major, en braille

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 15/06/2006

En el marc dels actes de Festa Major, divendres, 16 de juny, el Xiquet i la Xiqueta de Reus repartiran el programa de Festa Major en cercavila pels carrers de la ciutat. Prèviament, a les 17:45 h, als Jardins de la Casa Rull, la seu de l’IMAC, es farà l’acte de lliurament d’un programa de festes traduït al Braille.

L’Ajuntament de Reus, a partir del treball fet en el marc del Programa Transversal de Persones amb Discapacitat, ha anat introduint mesures d’accessibilitat en els actes que organitza, per tal que la festa arribi a tothom. L’any 2005, per primera vegada es va traduir el programa de Festa Major al Braille. Aquest any, la directora d’ONCE a Tarragona, Juani Fuentes, lliurarà de manera simbòlica un programa als nanos, tot just abans que comencin la cercavila. En l’acte hi seran presents el tinent d’alcalde de Benestar, Àlex Martínez i el tinent d’alcalde de Cultura, Xavier Filella. L’acte és obert als mitjans de comunicació.
Del programa, se n’han fet quatre traduccions que es podran consultar a l’Oficina de Turisme del c/Sant Joan, a l’OAC (Palau Municipal, plaça del Mercadal, 1), a la botiga de Festa Major situada a la plaça de la Llibertat i a la delegació de l’ONCE a Reus (plaça Llibertat).

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.