Notes de premsa

La Festa Solidària a la Palma, per als damnificats pel terratrèmol d’Al-Hoceima

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 29/04/2004

gidoria de Solidaritat i el Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació organitzen, amb el suport de l’IMAC i de l’Assemblea de ciutadanes, ciutadans i entitats, una festa solidària a la Palma, que té per objectiu recaptar diners per als damnificats pel terratrèmol d’Al-Hoceima (Nord del Marroc).

La Festa Solidària es fa demà divendres, 30 d'abril, i comença a les 21:00 h amb un sopar. A les 22:30 h s’ofereix un concert, amb la participació de Barxino, Des+Karadas i Taberssió. El cost del sopar és de 5 euros, l’entrada al concert en val 6, tot i que també es pot adquirir un tiquet per al sopar i el concert per un preu de 10 euros.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.