Notes de premsa

La Festa Solidària recapta 1.089 euros per als afectats pel terratrèmol d’Al-Hoceima

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 5/05/2004

sta Solidària que es va fer a La Palma el passat divendres, 30 d’abril, ha permès recaptar 1.089 euros, que es destinaran a l’ONG Acció Solidària Igman, membre del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació, per treballar amb els afectats pel terratrèmol d’Al-Hoceima, al Nord del Marroc.

El sinistre va devastar el municipi d’Imzouren, el 24 de febrer de 2004. Molts dels immigrants que viuen a Catalunya provenen d’aquesta regió.
En el sopar es va poder degustar menjar àrab com cus-cus, tè i dolços i es va sentir la música de Barkino, Des+Karadas i Taberssió.
El sopar-concert solidari a la Palma s’havia de celebrar el divendres 12 de març, però es va posposar a causa dels atemptats de l’11 de març a Madrid.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.