Notes de premsa

La final del concurs escolar d'educació viària

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 2/06/2005

Segons informa la Guàrdia Urbana, aquest divendres, 3 de juny, a partir de les 9:30 h i fins a les 12:00 h, tindrà lloc la final del XVI Concurs local escolar d'Educació Viària, en què han participat   més de 90 alumnes de 6è de primària i 1r d'ESO dels centres escolars de la ciutat.

Les proves es faran al Parc Infantil de Trànsit de Reus, situat a la plaça Folch i Torres s/n (entre l'avinguda de l'Onze de Setembre i el passeig Mata).

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.