Notes de premsa

La Fira Internacional de circ Trapezi Reus ajorna la 24a edició per al mes de juliol

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 7/04/2020
Trapezi canvi de dates

L’actual situació de pandèmia declarada per l’OMS derivà en unes recomanacions que l’Estat recollí mitjançant les mesures adoptades en el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19, amb totes les modificacions posteriors i el desplegament corresponent.

Entre aquestes mesures trobem la suspensió de tot tipus d’espectacles públics com és el cas de l’àmbit en el qual trobaríem la Fira Trapezi Reus. Per aquest motiu, la direcció de la fira —en col·laboració amb l’Ajuntament de Reus, el Departament de Cultura i la Diputació de Tarragona— es veu obligada a prendre la decisió d’ajornar-ne la present edició.

Si les circumstàncies i la normativa ho permeten, la Fira es duria a terme entre els dies 9 i 12 de juliol, en lloc dels dies 14 a 17 de maig tal i com estava previst inicialment. En cas contrari, i sempre que no calgués anul·lar l’edició d’aquest any, es continua treballant en totes les alternatives possibles pel que fa a les dates i el model de la mateixa.

Tant el consistori de Reus com la direcció de la Fira, el Departament de Cultura i la Diputació de Tarragona volen mostrar el seu suport al sector de la Cultura en aquests moments tan durs, amb el convenciment que aquesta haurà de ser una eina fonamental per a la sortida d’aquesta crisi i la represa de la quotidianitat. Mentrestant, cal mostrar el respecte més absolut per a totes les mesures que persegueixen, abans que res i malgrat tot, protegir la salut de la ciutadania.

Trapezi canvi de dates
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.