Notes de premsa

La Fundació Pere Mata renova el seu compromís amb el Programa de Gestió Alimentària Responsable

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 8/10/2014
La Fundació Pere Mata renova el seu compromís amb el Programa de Gestió Alimentària Responsable

La regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, i la presidenta de la Fundació Pere Mata, Glòria Salvador, han signat un conveni de col·laboració, respecte al Programa de Gestió Alimentària Responsable de Reus. Aquesta Fundació ja va col·laborar amb aquest Programa l'any 2012, quan es va posar en marxa.

En concret, la Fundació Pere Mata aporta 1.000 euros per aquest programa que distribueix aliments frescos a persones sense recursos de la ciutat, dóna feina a persones amb discapacitat i redueix de forma significativa la generació de residus dels establiments alimentaris.

La regidora de l’Àrea de Benestar Social, Montserrat Vilella, considera que «la signatura d'aquest conveni contribueix a consolidar un programa social innovador que atenua la situació de vulnerabilitat en què es troben moltes famílies a causa de la crisi i també facilita la integració de persones amb discapacitat amb la creació de llocs de treball específicament destinats per aquest col·lectiu més vulnerable. Per això, agraeixo a la Fundació Pere Mata el seu suport econòmic, per segon any consecutiu».

El Programa de Gestió Alimentària Responsable de Reus
La lluita contra el malbaratament alimentari inspira el Programa de Gestió Alimentària Responsable de Reus, liderat per l’Àrea de Benestar Social, a través del Pla Local Inclusió Social (PLIS), amb la implicació directa de la Fundació Banc dels Aliments, el Taller Baix Camp, l’Agència de Salut Pública de Catalunya, l’Agència de Residus de Catalunya i el suport de moltes altres administracions, empreses i organitzacions, com la Fundació Pere Mata.

La Fundació Pere Mata
La Fundació Pere Mata basa les seves actuacions en la protecció i l’assistència a les persones afectades per trastorns mentals, discapacitats o dependents per tal d’aconseguir la seva integració comunitària, millorar la seva rehabilitació i qualitat de vida, així com, el seu benestar individual.

La Fundació Pere Mata renova el seu compromís amb el Programa de Gestió Alimentària Responsable
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.