Notes de premsa

La Fundació Reale amplia la col·laboració amb els festivals de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 12/05/2004

ndació Reale amplia el seu compromís de col·laboració amb la cultura de Reus. En virtut del conveni que se signa avui dimecres, 12 de maig, a les 17:00 h, la fundació esponsoritzarà els quatre Festivals de Reus: el Trapezi, els Festivals d’Estiu, el Festival de Mim i Teatre Gestual, COS, i el Festival Europeu de Curtmetratges.

Fins ara, la Fundació Reale havia patrocinat el COS. Aquest dimecres, coincidint justament amb el dia de la inauguració del Festival de Circ, es fa a l’Ajuntament de Reus l’acte de signatura del conveni, amb Antonio Viñuela, patró delegat de la Fundació, i el tinent d’alcalde de Cultura, Xavier Filella, en representació de l’Ajuntament de Reus.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.