Notes de premsa

La gala de la Diada de l’Esport acull aquest divendres el lliurament dels Premis Esport i Ciutat 2021

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 14/10/2021
Guanyadors dels Premis Esport i Ciutat 2018

En el marc de la gala de la Diada de l’Esport, aquest divendres 15 d’octubre, el Pavelló Olímpic Municipal serà l'escenari del lliurament dels Premis Esport i Ciutat corresponents a la temporada 2020/2021. Després de la suspensió de l’edició de l’any passat per la pandèmia, la nova edició dels premis es portarà a terme a partir de les 20:00 h amb aforament limitat i es retransmetrà en directe per Canal Reus TV.

Els premis Reus Esport i Ciutat tenen com a objectiu reconèixer anualment diversos àmbits de l’esport, uns premis que tenen sentit simbòlic i de reconeixement públic i que es lliuraran en aquesta novena edició a 27 premiats dins un total de vuit modalitats: Pioners de l’esport; Dirigents de l’esport; Tècnics de l’esport; Valors de l’esport; Esport Adaptat: Millors Clubs, Equips o Seccions Esportives i Millor esportista de la Ciutat de Reus.

Jurat

La decisió del jurat es coneixerà durant la gala del dia 15 d’octubre. El jurat està presidit pel regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus i està format per un total de 5 membres nomenats entre persones independents i destacades pel seu coneixement de l’esport i l’activitat física. 

Aforament limitat

L’entrada a la gala té aforament limitat, per confirmar assistència es pot fer un whatsapp al número 628113867 i es demana al públic assistent que faci la seva entrada abans de les 19:45 h per poder-se acomodar amb suficient antelació.

Guanyadors dels Premis Esport i Ciutat 2018
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.