Notes de premsa

La Guàrdia Urbana desmenteix incidents durant el passat cap de setmana a la mesquita

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 20/09/2004

Tot i que en dies passats es van produir alguns incidents de baixa intensitat al voltant de la mesquita de Reus, bàsicament pintades i trencament de vidres, la Guàrdia Urbana desmenteix rotundament les informacions aparegudes en alguns mitjans referents a unes suposades actuacions contra la instal·lació aquest cap de setmana.

En relació als incidents esmentats, la Guàrdia Urbana ha adoptat les mesures pertinents, que per la seva naturalesa, no es faran públiques.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.