Notes de premsa

La Guardia Urbana es forma en la identificació d'estupefaents en la conducció

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 11/06/2021
Curs de la Guardia Urbana en identificació d'estupefaents en la conducció
Curs de la Guardia Urbana en identificació d'estupefaents en la conducció

La Guàrdia Urbana ha impartit aquesta setmana un curs de formació interna en matèria d'identificació d'estupefaents en la conducció. L'objectiu del curs és formar els agents i comandaments del cos en la realització de proves a conductors que puguin circular havent consumit drogues o bé estiguin influenciats pels seus efectes, i posar en marxa el protocol corresponent en el desenvolupament de les funcions de la Guàrdia Urbana.

La posada en marxa del protocol és fruit del conveni de col·laboració signat entre l'Ajuntament de Reus i el Servei Català del Trànsit en matèria de controls d'estupefaents en la conducció, mitjançant l'aportació de kits de detecció de substàncies estupefaents i material de suport, així com l'anàlisis de les proves en laboratori. Aquest conveni te com a principals objectius, incrementar els nivells de seguretat viària, reduir l'accidentalitat i millorar els comportaments de la conducció en via urbana que es puguin produir pels excessos de consum de drogues

Una vegada completada la formació als agents i comandaments encarregats de la vigilància i el control del trànsit, es preveu fer una campanya de controls preventius a diferents punts de la ciutat per sensibilitzar sobre la influència de les drogues en la conducció.

Curs de la Guardia Urbana en identificació d'estupefaents en la conducció
Curs de la Guardia Urbana en identificació d'estupefaents en la conducció

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.