Notes de premsa

La inauguració de la planta de desmuntatge i valorització de residus voluminosos

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 25/01/2005

El conseller de Medi Ambient, Salvador Milà, inaugurarà demà dijous, 27 de gener, a les 13:00 h, la nova planta de desmuntatge i valorització de residus voluminosos, situada al c/Rovira i Virgili, 21 (polígon AgroReus).

L’acte d’inauguració comença a les 13:00 h amb les intervencions del tinent d’alcalde de Medi Ambient, Daniel Pi, d’Empar Pont, primera tinenta d’alcalde i del conseller de Medi Ambient, Salvador Milà. A continuació, s’atendrà els mitjans de comunicació.
La nova planta de voluminosos tractarà els residus no declarats especials, recollits a les deixalleries de Reus i a la resta de serveis municipals de recollida. Així, es processaran residus com mobles, aparells elèctrics, electrònics i electrodomèstics, amb l’excepció dels que contenen peces que han de ser tractades com a residus especials, és a dir, neveres i aparells electrònics i d’aire condicionat amb CFC. El pressupost de construcció d’aquesta instal·lació és de 681.007,88 euros

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.