Notes de premsa

La inauguració de la remodelació del claustre de l'institut Salvador Vilaseca

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 2/10/2003

forma i millora del claustre de l'institut Salvador Vilaseca s'inaugura oficialment avui dijous, 2 d'octubre, a les 19:30 h.

L'Ajuntament ha invertit 123.480 euros en les obres de rehabilitació del claustre, una inversió que ha servit per millorar-ne la pavimentació i la il·luminació, i també per fer l'adequació i la restitució vegetal del jardí de l'institut.
En concret, els objectius bàsics de la intervenció de l'Ajuntament han estat:
· consolidar i potenciar la vegetació del jardí del claustre
· dotar el conjunt del jardí d'una zona preparada per desenvolupar activitats culturals
· racionalitzar el pas d'instal·lacions i serveis
· il·luminar el jardí del claustre de forma diferenciada de les façanes
· instal·lar paviment a les zones de pas
Amb l'adequació del claustre i dels jardins, la ciutat recupera aquest espai per a la realització d'actes públics i protocol·laris.
L'edifici de l'institut Salvador Vilaseca està considerat com a Bé Cultural d'Interès Local.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.