Notes de premsa

La inauguració de l'escola taller Lluís Domènech i Montaner II

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 29/10/2003

dijous, 30 de novembre, a les 11:00 h, s'inaugurarà el curs de la nova Escola Taller Lluís Domènech i Montaner II, al Pavelló de Primera Classe dels Distingits de l'Institut Pere Mata, amb una xerrada a càrrec de la tècnica del Patronat Municipal de Turisme i Comerç de Reus i Historiadora de l'Art, Dominique Ruiz. Hi assistiran l'alcalde de Reus, Lluís M. Pérez i la regidora de Formació, Misericòrdia Dosaiguas, que atendran als mitjans de comunicació interessats en acabar l'acte.

Mitjançant la restauració d'una part del Pavelló número 6 de l'Institut Pere Mata de Reus, un edifici emblemàtic del Modernisme reusenc, l'Escola Taller Lluís Domènech i Montaner II formarà nois i noies en les especialitats de auxiliars d'obra i rehabilitació, auxiliars de pintura decorativa i auxiliars de fusteria i restauració de mobles.
Què és l'escola taller?
L'Escola taller és un programa que combina les accions de formació amb el treball productiu. La seva durada és de dos anys i s'adreça a nois i noies menors de 25 anys en situació d'atur. Durant els sis primers mesos l'alumnat rep una beca del Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya. A partir de la segona fase, els alumnes són contractats mitjançant contracte de formació.
Aquest programa està subvencionat per fons públics, en concret, és el resultat de la col·laboració econòmica entre l'Ajuntament de Reus, el Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.
Objectius de l'escola taller
L'objectiu d'aquest programa és millorar l'ocupació de les persones joves, facilitant la seva inserció laboral, mitjançant la professionalització i l'adquisició d'experiència. L'aprenentatge i la qualificació s'alternen amb un treball productiu en activitats relacionades amb la recuperació del patrimoni artístic de la ciutat de Reus.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.