Notes de premsa

La inauguració del curs acadèmic 2003-2004 de la URV

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 18/09/2003

alde de Reus, Lluís M. Pérez, assistirà a la inauguració del curs acadèmic 2003-2004, que es farà demà divendres, 19 de setembre, a les 11:00 h, al Paranimf de la Universitat (C/Escorxador s/n, Tarragona).

La lliçó inaugural anirà a càrrec de Josep Laporte, president de l'Institut d'Estudis Catalans, que parlarà sobre «L'IEC, una institució singular».

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.