Notes de premsa

La instal·lació de cartells que identifiquen Reus com a ciutat associada al Fòrum 2004

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 18/02/2004

artells instal·lats a les entrades de Reus identifiquen, des de fa pocs dies, la ciutat com a municipi col·laborador del Fòrum. D’altra banda, recentment, l’Ajuntament ha acordat amb l’organització que, al web del Fòrum, s’activi un enllaç amb la pàgina del festival de circ Trapezi, una de les activitats que formaran part de la programació d’aquest esdeveniment.

Segons l’acord signat el passat 9 d’octubre entre l’alcalde Lluís M. Pérez i el líder de l’àmbit municipal del Fòrum, Toni Farrés, Reus organitzarà aquest any diverses activitats com a actes associats al Fòrum Universal de les Cultures-Barcelona 2004. Els actes previstos són el Festival de Circ Trapezi, la 18a Biennal Internacional de Fotografia de l’Esport «Fotoesport» i el programa «Reus, ciutat viva», un programa per formar els més petits sobre com satisfer les necessitats sense comprometre la qualitat de vida de futures generacions.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.