Notes de premsa

La jornada sobre Responsabilitat Social Corporativa, a REDESSA

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 25/01/2005

Aquest dimarts, 25 de gener, a les 16:00 h, comença a REDESSA la tercera jornada organitzada per Mas Carandell en el marc del Cicle de Jornades Empresarials, que en aquesta ocasió centrarà el seu debat en la Responsabilitat Social Corporativa.

A través de dues taules rodones es pretén sensibilitzar al sector empresarial dels avantatges i beneficis de la responsabilitat social, com a facilitadors de la competitivitat empresarial i l’ocupació de qualitat. I d’altra banda es vol promoure la millora d’ocupació i promoció professionals de les persones ocupades o susceptibles d’inserir-se al món laboral.
Les ponències de la primera taula, que versarà sobre el marc normatiu de la responsabilitat civil i les certificacions, aniran a càrrec de Josep Miralles Massanès, professor d’ESADE; Germán Granda Revilla, director general de FORÈTICA; i representants de dues empreses certificades per aquesta entitat: Montserrat Tarrés Ferran, directora de comunicació de NOVARTIS; i Miquel Jordà Costa, director general d’EUROFIRMS ETT, SL.
En la segona taula es presentaran altres experiències empresarials i l’impuls que des de l’administració pública es dóna a aquest tema. En aquest cas intervindran Susana Alsina i Coll, gerent de la Fundació GARROTXA LIDER, Joan Bordetas i Castells, director comercial soci-treballador de TELECSAL i Teresa Udina i Abelló, membre del Consell Rector d’ABACUS COOPERATIVA.
Amb la presentació d’aquesta jornada sobre la responsabilitat social, Mas Carandell ofereix una vegada més, un debat sobre temes novedosos i d’interès, plantejant un ventall d’experiències que permetran aprofundir en el coneixement d’aquesta qüestió i el seu debat en l’àmbit empresarial.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.