Notes de premsa

La Nit de Claqué arriba a la 31ª edició, amb Camut Band

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 4/09/2019
Camud Band
Camud Band

El Festival del Calqué, organitzat per Dixiclac Claqué amb el suport de l’Ajuntament de Reus, arriba enguany a la 31a edició, en el marc de la programació de les festes de Misericòrdia. El festival reusenc és considerat el més antic de claqué que encara es continua realitzant.

L’edició d’enguany tornaran a ser dos dies dedicats a aquest ball, que arrencaran amb una mostra d’estils de claqué amb ballarins de diferents indrets de Catalunya, el divendres 13 de setembre, i un espectacle de Camut Band, que reinventa els millors muntatges de la companyia, el dissabte 14 al Teatre Bartrina. L’entrada serà gratuïta.

Programació

  • Divendres, 13 de setembre, a La Palma. Mostra de Claqué d'Aquí, amb professionals del claqué i altres promeses que encara estan en formació ompliran l’escenari amb aquesta modalitat de ball.
  • Dissabte, 14 de setembre, al Teatre Bartrina, Nit de Claqué amb Camud Band. La companyia presenta «Moments Camut», un espectacle dinàmic i divertit, on el públic gaudirà de la màgia del sand dance, la música en directe i la potència del claqué, convertint-se, per moments, en el protagonista amb la seva participació. L’espectacle reuneix els números més emblemàtics de la companyia, reinventant-los i incorporant noves tecnologies i elements sonors.
Air Jordan 1 Retro High OG "Board of Governors" White/Black-Royal Blue
Camud Band
Camud Band
Fitxers relacionats:
Tipus de fitxer Camud Band 3605.1 KB
Tipus de fitxer Camud Band 4068.1 KB

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.