Notes de premsa

La participació de la Guàrdia Urbana de Reus als Jocs Mundials de Policies i Bombers

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 24/07/2003

gents de la Guàrdia Urbana participaran en diverses competicions dels X Jocs Mundials de Policies i Bombers Barcelona 2003. Les disciplines en què prenen part els agents reusencs són les següents: taekwondo, karate i ciclisme, en les modalitats de bicicleta de carretera i bicicleta de muntanya.

Els agents participaran el diumenge 27 de juliol en la cerimònia d'inauguració que es farà a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona. L'endemà, dilluns 28 de juliol, començaran les competicions de karate i les curses de ciclisme; els primers combats de taekwondo es faran el dia 1 d'agost. Els escenaris de les diverses modalitats són principalment Barcelona i Mollet del Vallès, on hi ha l'Escola de Policia de Catalunya.
També està previst que la representació de la Guàrdia Urbana de Reus participi al I Congrés Mundial de Seguretat i Prevenció i Fira de Material Professional que es farà en el marc dels Jocs. La cerimònia de clausura es farà el diumenge 3 d'agost.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.