Notes de premsa

La participació de l’alcalde al IV Fòrum d’autoritats locals de Porto Alegre

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 7/05/2004

dissabte, 8 de maig, l’alcalde de Reus, Lluís M. Pérez, exposa el model de Reus en el taller “Finançament de polítiques d’inclusió social”. La ponència s’inclou en el programa del IV Fòrum d’Autoritats Locals (FAL) de Porto Alegre que es fa a Barcelona en el marc del Fòrum de les Cultures Barcelona-2004.

La conferència de l’alcalde de Reus –que tindrà lloc dissabte entre les 11:00 h i les 13:30 h– compartirà protagonisme amb les experiències exposades per representants del País Basc, Maracaibo (Veneçuela) i el Quebec (Canadà). El Fòrum d’Autoritats Locals de Porto Alegre es fa al Centre de Convencions Internacional de Barcelona.
Alcaldes de tot el món per la cultura
Durant la tercera edició del FAL, que va tenir lloc a Porto Alegre, es va decidir que la quarta trobada es faria a la ciutat de Barcelona, els dies 7 i 8 de maig de 2004, en el marc del Fòrum Universal de les Cultures.
Els objectius del IV FAL són enfortir el paper de les ciutats en l’àmbit internacional per tal de potenciar la pau, la democràcia, la cooperació internacional, el desenvolupament sostenible i la diversitat cultural. El IV FAL es planteja fer una reflexió al voltant de la Cultura com a vehicle a favor de la Inclusió Social, i crear i plantejar al món, des de l’àmbit local, l’Agenda 21 de la Cultura, que serà presentada a l’Organització de les Nacions Unides al setembre del 2004.
L’Agenda 21 de la Cultura ha de ser un instrument de cara a impulsar polítiques culturals des de les ciutats, amb consells i recomanacions, seguint l’estil de l’Agenda 21 del Medi Ambient.
El programa complert del Fòrum està disponible a www.bcn.es/fal/

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.