Notes de premsa

La plaça de Prim, escenari del rodatge d'un anunci de Ford

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 26/09/2003

oductora Widescope Productions ultima els preparatius per al rodatge a Reus de l'anunci de difusió internacional de presentació dels nous models de la firma FORD. El rodatge es farà el pròxim diumenge, 28 de setembre, i els escenaris escollits han estat la plaça de Prim, la plaça del Mercadal i el raval de Santa Anna.

L'anunci es gravarà des d'un edifici, des del qual s'hi podran veure els vehicles protagonistes circulant al voltant de l'estàtua del general Prim. A la plaça del Mercadal, gravaran un pare i un fill travessant el carrer de llambordes, davant de l'edifici de l'ajuntament.
L'equip de la productora arribarà als escenaris escollits a les 6:00 h. Començaran a filmar al voltant de les 8:00 h i és previst que finalitzin el rodatge abans de les 20:00 h.
Per aquest motiu, el pròxim diumenge es tallarà al trànsit la plaça del Mercadal, de 6:00 h a 20:00 h. Al voltant de la plaça Prim, no es podrà circular pel tram que uneix el carrer de Sant Joan amb el carrer de Llovera, per tant els vehicles que circulin pel carrer de Sant Joan seran desviats en direcció al raval de Jesús.També es faran talls intermitents al raval de Santa Anna.
Els mitjans que vulguin ampliar aquesta informació poden adreçar-se a Roberto López, de la productora Widescope, al telèfon 625 26 95 24.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.