Notes de premsa

La pluja obliga a suspendre el mercat solidari d'estiu

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 7/07/2003

uja que va caure dissabte al matí va obligar a suspendre el Mercat Solidari d'Estiu, que s'havia de desenvolupar durant la jornada, donat que l'aigua va malmetre alguns dels objectes que s'hi havien de posar a la venda.

Preguem que disculpin les molèsties a tots aquells que volien participar d'alguna manera en aquest mercat solidari. El Consell de Solidaritat i Cooperació ha posposat el mercat fins a la tardor.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.