Notes de premsa

La posada en marxa del centre per a malalts d'Alzheimer

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 17/09/2003

alde de Reus, Lluís M. Pérez, i Àlex Martínez, tinent d'alcalde de l'Àrea de Benestar, visitaran demà dijous, 18 de setembre, a les 11:00 h, les instal·lacions del centre per a malalts d'Alzheimer, amb motiu de la posada en marxa del servei.

El nou local, ubicat a les dependències de Creu Roja a Reus (C/Doctor Ferran, 33, 1r pis), ha estat condicionat per al nou ús amb el suport de l'Ajuntament de Reus.
La visita a les noves instal·lacions tindrà la presència de representants de la Fundació Viure i Conviure de Caixa Catalunya i de la Fundació Reddis, que són algunes dels diversos entitats i organismes que hi han col·laborat. En concret, l'Obra Social de Caixa Catalunya ha destinat 25.454 euros per a la creació de la unitat de fisioteràpia i activitats cognitives del centre mitjançant la qual es vol donar un servei d'estimulació per a malalts d'Alzheimer i, alhora, proporcionar suport al seu entorn familiar.

En acabar la visita, atendran els mitjans de comunicació.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.