Notes de premsa

La presència de Reus a la 10a Fira del Vi de Falset

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 29/04/2005

Demà dissabte, 30 d'abril, a les 12:00 h, l'alcalde de Reus, Lluís M. Pérez, assistirà a la inauguració de la Mostra de vins de les DO de la comarca del Priorat, que es fa a Falset aquest cap de setmana. L'acte tindrà lloc a l'Ajuntament de Falset. Reus és la ciutat convidada i serà present a la fira amb un estand per promocionar el patrimoni modernista.

El Patronat Municipal de Turisme i Comerç de Reus ha preparat una promoció dirigida als assistents a la Fira. Tots els visitants que comprin el tiquet per realitzar la cata de vins, rebran una butlleta de participació al sorteig d’un cap de setmana a Reus per a dues persones, que caldrà omplir i dipositar al lloc indicat. Al mateix temps, també es lliurarà un fulletó explicatiu amb les condicions d’aquesta promoció especial de visita a Reus. El diumenge, en el moment del tancament de la Fira, es procedirà a extraure la butlleta guanyadora.

El cap de setmana a Reus per a dues persones inclou la visita guiada a la Ruta del Modernisme, el dinar, el sopar i la nit d’hotel amb esmorzar inclòs, les entrades al Museu d’Art i Història de Reus i l’assistència a un espectacle que es realitzi aquell cap de setmana a la ciutat.

D’altra banda, a la mateixa butlleta de participació al sorteig, els assistents a la Fira trobaran un val per realitzar la Ruta del Modernisme de Reus gratuïtament. Presentant aquest val a l’Oficina de Turisme de Reus, i reservant amb antelació, es podrà realitzar la visita guiada de forma gratuïta. Aquesta promoció especial amb motiu de la Fira és vàlida fins al dia 30 de setembre de 2005.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.