Notes de premsa

La primera visita guiada al Museu d'Art i Història de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 1/08/2003

seu d'Art i Història de Reus -situat a la plaça de la Llibertat, 13- engega demà dissabte, dia 2 d'agost, a les 12 h del migdia, el nou servei de visites guiades. A l'acabar la visita -que té una durada prevista d'una hora-, el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Filella, i representants de la Unió de Botigues i del Patronat de Turisme -entitats que col·laboren en la difusió de la iniciativa- atendran als mitjans de comunicació.

El preu de les visites guiades serà de 3 euros per als majors de 18 anys i d'1 euro per als menors de 18 anys. El tiquet de la visita guiada permetrà visitar també el Museu d'Arqueologia Salvador Vilaseca -raval de Santa Anna, 59-, en què destaca la col·lecció de prehistòria i l'exposició ""Gaudí & Reus"". Les visites guiades es faran cada dissabte, diumenge i festiu que obri el Museu, a les 12 h del migdia, i permetran conèixer d'una manera diferent els fons del museu reusenc.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.