Notes de premsa

La recepció de 150 jubilats i pensionistes de la demarcació de Tarragona

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 15/10/2003

dijous, 16 d'octubre, a les 13:45 h, l'alcalde de Reus, Lluís M. Pérez i la regidora de Serveis Socials, Rosa Garrido, rebran al Saló de Plens de l'Ajuntament de Reus un grup de 150 jubilats i pensionistes procedents de diverses poblacions de les comarques tarragonines. La recepció al Palau Municipal s'inclou en la visita per conèixer la ciutat, on també segueixen la Ruta del Modernisme, visiten la Prioral de Sant Pere i els Museus de Reus.

En total, i fins a final de mes, 900 jubilats i pensionistes visitaran la ciutat en un programa de visites gestionat des de l'Associació de Jubilats i Pensionistes de la Província de Tarragona.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.