Notes de premsa

La recepció a l'Ajuntament a l'alcalde de Donosti, Odón Elorza

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 29/09/2003

otiu de la inauguració del curs oficial al Centre de Lectura, l'alcalde de Donosti, Odón Elorza, serà a Reus demà dimarts, 30 de setembre, i visitarà l'Ajuntament de Reus on serà rebut per l'alcalde Lluís M. Pérez i pels portaveus dels grups polítics municipals, a les 13:00 h. Odón Elorza signarà en el Llibre d'Honor de l'Ajuntament.

A les 18:30 h, el rebrà el president del Centre de Lectura, Pere Anguera, a la seu de l'entitat i a les 19:30 h, Odón Elorza atendrà els mitjans de comunicació. La inauguració del curs serà a les 20:00 h.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.