Notes de premsa

La recepció a l'Ajuntament a l'alcalde de Hadzici

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 24/07/2003

alde de Reus, acompanyat dels portaveus dels grups municipals, rebrà demà divendres, a les 10:00 h, a l'Ajuntament de Reus l'alcalde de Hadzici (Bòsnia-Herzegovina), Halid Bajric, que passa uns dies a Catalunya, convidat per l'ONG Acció Solidària IGMAN.

Reus i la ciutat de Hadzici es van agermanar l'any 1995 i des de llavors, a través de la regidoria de Drets Civils i Cooperació, s'han establert diverses col·laboracions com la realitzada l'any passat, amb l'aportació de 9.020 euros per a la rehabilitació del Centre d'Esports i d'altres fetes als anys 1995 i 1997, quan es van concretar aportacions d'11.400 euros.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.