Notes de premsa

La recepció oficial del rataule de Santa Marina per part de Pratdip

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 23/10/2003

divendres, 24 d'octubre, a les 20:30 h, es farà l'acte oficial de recepció del retaule de Santa Marina a l'església parroquial de Pratdip, amb la presència de l'alcalde de Reus, Lluís M. Pérez i del tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Filella.

Pratdip recupera el retaule gràcies a la cessió en règim de comodat que efectua l'Ajuntament de Reus. El retaule, d'estil renaixentista (any 1602), té unes dimensions de 400 x 274 cm. En el seu dia, coincidint amb la Guerra Civil, es va salvar el retaule tot incorporant-lo als fons del Museu de Reus. Des d'aleshores se n'ha tingut cura i s'ha preservat en els fons municipals. El retaule procedia de Pratdip i antigament havia estat a l'ermita de Santa Marina de Pratdip. Fa uns anys, l'Ajuntament de Pratdip va mostrar interès a tenir cedida aquesta peça en exposició al poble. L'Ajuntament de Reus ha accedit a que es pugui tenir cedit en dipòsit i l'indret escollit que reuneix les condicions més adequades és l'església parroquial de la Nativitat de Maria de Pratdip.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.