Notes de premsa

La regidoria de Cultura i Joventut organitza un cicle de conferències sobre cultura judeocatalana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

gidoria de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Reus ha organitzat un cicle de conferències sobre la cultura judeocatalana que començaran el dia 25 d’octubre i que s’allargaran fins el 22 de maig de l’any vinent. Les xerrades es duran a terme a la Biblioteca Central Xavier Amorós i abordaran la importància, característiques i influència de les comunitats hebrees instal·lades a Reus i a les comarques meridionals, tant en l’època antiga, com en la medieval i, fins i tot, en la d’avui en dia.

Les conferències, que seran totes a les 8 del vespre, són les següents:

• 25 d’octubre de 2011, «La comunitat jueva de Reus a l’Edat Mitjana»

• 22 de novembre de 2011, «Les cerimònies i festes jueves, passat i present»

• 24 de gener de 2012, «Passat i futur de l’alimentació jueva (Caixrut)»

• 29 de febrer de 2012, «Les comunitats jueves a les comarques meridionals»

• 20 de març de 2012, «El catalanisme i Israel»

• 30 d’abril de 2012, «L’Holocaust dels jueus catalans»

• 22 de maig de 2012, «Les comunitats jueves catalanes, avui»

El cicle de xerrades, que és gratuït i obert a tothom, compta amb la col·laboració de l’Associació de Relacions Culturals Catalunya-Israel.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.