Notes de premsa

La regidoria de l’Esport repartirà samarretes de suport al Reus Deportiu, d’hoquei i de futbol, en un moment clau de la temporada

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 28/04/2004

gidoria de l’Esport repartirà samarretes amb els colors roig-i-negres entre els aficionats que aniran a donar suport al Reus Deportiu, tant d’hoquei com de futbol, en aquests moments clau del final de la temporada.

L’equip d’hoquei és a pocs dies de jugar el partit de tornada de la COPA CERS a Itàlia i l’equip de futbol es troba immers en la lluita per assegurar-se la seva participació en el play-off d’ascens a 2a divisió B.
Les samarretes incorporen el lema «Tornem-hi» i els colors vermell i negre d’ambdós equips per fer palès el suport de la ciutat i de l’Ajuntament als jugadors i clubs que representen.
Les samarretes es repartiran entre els aficionats que es desplacin a Itàlia. També s’han fet samarretes de suport al CF Reus Deportiu en el seu objectiu d’assolir de nou l’ascens a 2a B, que es repartiran, en primer lloc, entre els membres dels equips de tecnificació de la Fundació de Futbol Base.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.