Notes de premsa

La Regidoria de Serveis Socials ajuda a créixer una setantena de nens i joves en el programa Centre Obert

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 8/06/2006

Una setantena d’infants i joves d’entre 3 i 16 anys han participat durant el curs en l’activitat de la Regidoria de Serveis Socials, batejada com a «Centre Obert» i que consisteix en el desenvolupament d’activitats de socialització i d’aprenetatges socials.

A través d’aquest servei, s’ofereix un espai, en el qual mitjançant la relació educativa i a través d’experiències positives i enriquidores s’ajuda al nen a tenir una socialització adequada i unes bones relacions amb el seu entorn. A més, ofereix suport i orientació als pares i els dóna eines que reforcen les tasques educatives i que contribueixen al desenvolupament dels seus fills/es.
Aquest divendres, 9 de juny, a les 17:30 h, se celebra al Centre Cívic Mestral la cloenda de l’activitat, a la qual s’han convidat als nens participants i als seus pares. La festa s’amenitzarà amb un espectacle d’animació infantil a càrrec de «SIMO», i s’oferirà un piscolabis. Es lliurarà a tots els participants l’àlbum de les activitats realitzades. A l’acte, hi assistirà la regidora de Serveis Socials, Rosa Garrido.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.