Notes de premsa

La regidoria d’Emergències i Seguretat Civil entrega els premis Cata Click!

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 5/02/2007

gidor d’Emergències i Seguretat Civil, Àngel Cortadelles, lliura aquest dilluns 5 de febrer els premis als guanyadors del Cata Click!, el concurs fotogràfic dirigit als alumnes de 5è de primària a 4t d’ESO de tots els centres escolars de Reus, amb el tema «Els riscos existents en l’entorn quotidià».

L’acte de lliurement dels premis tindrà lloc a la sala Anton Borrell a partir de les 18:00h. Les bases contemplen un premi per la fotografia guanyadora i un altre pel centre que tingui més participants, tenint en compte el número d’alumnes participants, el de línies i alumnes de cada centre. El guanyador del premi dirigit als centres escolars, per la quantitat de participació, ha estat el Col·legi Pare Manyanet. Mentre que la fotografia premiada ha estat la que porta per títol «Qui té la culpa», de Gerard Sicart López, alumne de 3r d’ ESO de l’escola Pare Manyanet.
Tot i que les bases del concurs no ho contemplaven, finalment s’ha optat per donar dos accèssits a les fotografies que van arribar a la final de la selecció. Les guanyadores dels accèssits són: Sara Villaba Ayllón, alumne de 2n d’ESO, del Col·legi Pare Manyanet, per la fotografia que porta per títol «Les finestres i les balcons, són un perill sense vigilància», i Marta Tomàs Claveguera, de 5è curs de primària, també de l’escola Pare Manyanet, per la imatge titulada «A les cadires de rodes no es pot enfilar».
Els alumnes havien de fer la fotografia de tal manera que es pogués veure clarament un risc determinat, havien de donar una explicació que el valorés, i havien de proposar una solució. Les fotografies participants es van presentar a l’estand que la Regidoria d’Emergències i Seguretat Civil va tenir al Parc de Nadal.
El jurat, presidit pel regidor Àngel Cortadelles i integrat per Manel J. Marquès, tècnic de la Regidoria, Jaume Soler, de l’Agrupació Fotogràfica de Reus, Joaquim Vilafranca, director de l’Escola d’Art i Disseny de Reus i Francesc Carmona, president de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Reus, es va reunir el passat dia 17 de desembre a les dependències de la regidoria d’Emergències i Seguretat Civil.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.