Notes de premsa

La regidoria d’Empresa i Ocupació posa a disposició de les empreses i persones emprenedores nous canals d'informació

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 11/03/2022
Reus Empresa nous canals

La regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus han obert tres nous canals d’informació, que sota el nom genèric Reus Empresa, estan dirigits a les empreses i persones emprenedores de Reus i del territori per tal de mantenir-los informats dels ajuts, formacions, serveis i notícies que puguin ser del seu interès.

Es tracta d’una canal de Whatsapp Business, un grup a la xarxa professional Linkedin i una newslettter. El canal de Whatsapp permetrà que els subscrits rebin puntualment les comunicacions en el seu mòbil amb la màxima immediatesa. El grup de Linkedin impulsarà el coneixement compartit amb la publicació d’informacions com ara articles, dades econòmiques, estadístiques, etc. Per la seva banda, la newsletter, amb una periodicitat quinzenal, recollirà les informacions més destacades i donarà difusió als serveis que impulsa el propi Ajuntament i altres agents del territori.

El regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, explica que “aquests canals neixen de la detecció d’una necessitat que han posat de manifest les empreses i les persones emprenedores, a través de les diverses taules de treball i visites i trobades amb el teixit productiu de la nostra ciutat. Amb els nous canals els farem arribar informació de valor i destriada entre el mar d’informacions que rebem a diari”.

Subscripció als canals

Cal entrar als següents enllaços:

Whatsapp. Cal enviar la paraula ALTA al 663 45 16 12.

Linkedin.  Afegir-se al grup.

Newsletter. Emplenar el formulari de dades.

Reus Empresa nous canals
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.