Notes de premsa

La regidoria d’Hisenda organitza les “Jornades Excel·lència”, sobre bones pràctiques en la gestió a l’administració pública

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 23/06/2022
“Jornades Excel·lència. Gestió pública”

La regidoria d’Hisenda de l’Ajuntament de Reus organitza el divendres 8 de juliol a Fira Reus una jornada tècnica sobre experiències en bones pràctiques en la gestió a les administracions públiques. “Jornades Excel·lència. Gestió pública”, dirigida especialment a tècnics i càrrecs electes de les administracions públiques i a economistes, però oberta al conjunt de la ciutadania, és la primera jornada de les seves característiques organitzada des d’un ajuntament.

Mariluz Caballero, regidora d’Hisenda, afirma: “Aquesta jornada ens ha de permetre conèixer casos d’èxit d’altres administracions que des de Reus volem ajudar a difondre però, sobretot, volem escoltar per donar continuïtat al procés de transformació de l’organització i millora dels processos vinculats a la Hisenda municipal”.

Durant la jornada es presentaran el cas de l’Ajuntament de Reus, des de l’òptica de la regidoria d’Hisenda i de la Intervenció municipal, així com experiències d’altres administracions.

El programa preveu les ponències següents:

  • Mariluz Caballero. Economista i regidora d'Hisenda de l'Ajuntament de Reus. “ADN Excel·lència”.
  • Judit Esteve Izquierdo. Directora dels Serveis Jurídics de la UB. Universitat de Barcelona. “Les Societats de Capital Pública. Ajuntament, jo ho sé fer sola”.
  • Baldomero Rovira. Interventor de l'Ajuntament de Reus. “Sr. Interventor signi aquí. Gestió o Control?”
  • Víctor Almonacid. Secretari d'administració local i directiu públic. "Rumb cap a l'excel·lència organitzativa: el decàleg de reptes previs irrenunciables".

Posteriorment tindrà lloc la taula rodona “Existeix actualment excel·lència en l'administració local?”, amb la participació de Joan Anton Font, secretari General de l'Ajuntament de Tarragona, i la resta de ponents de la jornada.

L’acte estarà moderat per Marc Just, director General Diari Més.

“Jornades Excel·lència. Gestió pública”

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.