Notes de premsa

La renovació de l'enllumenat de la plaça del Prim

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 29/09/2003

dimarts, 30 de setembre, comencen les obres de renovació de l'enllumenat de la plaça del Prim. L'execució de les obres es va adjudicar a l'empresa Cobra Instalaciones y Servicios, per un import de 61.126,73 euros.

Als carrers comercials de Reus s'ha renovat progressivament l'enllumenat públic, però aquesta renovació no s'havia aplicat a la plaça de Prim. El nou enllumenat inclourà 9 projectors situats a onze metres d'alçada.
En les hores de màxima afluència de públic a la plaça hi haurà enceses totes les làmpades, que proporcionaran una il·luminació similar a la de la plaça del Mercadal. La resta d'hores de la nit, hi haurà enceses una part de les làmpades, per facilitar l'estalvi energètic. Els quatre fanals ornamentals que hi ha al centre de la plaça no es modifiquen.
Per realitzar les obres de renovació de l'enllumenat, caldrà tallar el carril de circulació entre el raval de Santa Anna i el raval de Jesús, fins al pròxim 10 d'octubre.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.